//TAKE MY HEART
Kenangan itu menyeronokkan
Wednesday, 19 September 2012 @ 02:05 | 0 Comment [s]

Sekrang aku punya air mata aku rasa dah murah . hari - hari menanges pasl kau jea . kau memg tak rety nak kesian kan aku kan ? kau sebenarnya tak pernah sygkan aku , right ? hurm , kau suka aku sementara jea sebab kau nak permainkan perasaan aku supaya aku selalu menanges sebab kau kan ? herm , dah aku dah tau dah yang kau GAME aku . hurm , cukup lah permainan kau sampai sini . haritu kau ajak aku hang , tapy aku tak nak . sebab badjet aku tak da . kau lain lah kaya . kan ? tiap - tiap minggu nampak kau . hurm , masa kau trun tu . smart kau , aku cair tengok kau . then , masa malam tu kau balik dari hang , aku tengok kau online . aku stalk facebook kau kejp . then , aku terpandang yng kau berhubungn dengn mira ayunie , herm . aku tanya kau mira tu mak wa kau ke ? kau kata tak , tu kau jumpa masa hang . dia lawa dari aku beb (Y) . kalau kau nak dekt dia aku tak kesah . tapi , kau langsong tak bg assalammulaikum or kata - kata dekt aku . tak da langsong . assalammualikum pun tak da . hurm , kau chawwwwww mcm tu jea . kau pikir aku tunggal hea syg ? then aku tengok kau dah tak buat relay dgn dia lagi . lepastuh , baru kau cari aku . kau pikir aku pulak bodoh nau nak terima kasih balik . weh , lepas apa kau buat dkat aku . lepastu kau datang macmtu jea ? memg fuck lah kau yunk . kau pikir aku apa ? kau pikir aku permpuan murahan ? weh , pkai otak lah . kau dh buat aku mcm neyyyyyyyy ! pastu kau dtngggggggggg ? memg sial ! kau tak pernah hargai aq sebenarnya . aku jer yang menaruh harpan yg tinggi dekt kau kan ? hurm , dari relay tu aku perasan yg kau dh GAMEkan aku . terima kasih bebanyak . aku terima semua ni . herm , sekrang aku hepi tanpa kau . kalau kau ada dalm hidup aku . memg serabot ar pikiran aku sial ! what eva lah aku malas nak menaip ( * letih sebenarnya ) . aku ucapkan kau bahagie kat luar sane eh PLAYBOY ! dan jgn dtang lg dekt hidup aku . aku tak hamak dgn kau sekali pun . faham ? 


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links



Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by Izzati. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.