//TAKE MY HEART
8.10.2012 , ape yang berlaku ? :(
Monday, 8 October 2012 @ 18:07 | 0 Comment [s]

Assalammualikum , hari ni yana nak story pasl kawn yana . k , yana taktau ape yang terjadi dekat dieorang semlam sebab yana tak lepak semalam dengn dea orang . tapi yana rasa ade someting yang dieorang sorok kan , yana rase menyesal smalam tak lepak degn die . aku hope korang akan kongsikan citew uh dekt aku , aku berharp sngt . hm , aku harp kau okey kawn :')
assalammualikum , jaga diri kau . aku sayang AN ! 


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links



Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by Izzati. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.