//TAKE MY HEART
Lama tk berblogging .
Tuesday, 13 November 2012 @ 02:18 | 0 Comment [s]

Hai guys ^^ , lama tk update kan ? rinduu takk ? * takkkkkkkkkkkkkkkkk *  tak ? sedih k sedih . haha , tkde lah . gurau je . btw rinduu lah kat blog nie . Yana jarang updated sebab ada blog baru , nak tauu ke ? ( sebok je ) eh , eh tak payah la majukk ^^ , Tekan   and lgi satu >< Tekan . eh , korangg .. rinduu korang taww . and ada owang tanya , yana coup dgn siapa ? nak bagitau ke ? kayy , yana coup dgn fariz .
MUHD FARIZ AKMAL :) MY LOVER ,
 Eh , sampai sini je kayy ? Kayy kalau nak tau blog yana clik yang perkataan '' Tekan '' tuh kayy . thanks kerana menyinggah ;)


8.10.2012 , ape yang berlaku ? :(
Monday, 8 October 2012 @ 18:07 | 0 Comment [s]

Assalammualikum , hari ni yana nak story pasl kawn yana . k , yana taktau ape yang terjadi dekat dieorang semlam sebab yana tak lepak semalam dengn dea orang . tapi yana rasa ade someting yang dieorang sorok kan , yana rase menyesal smalam tak lepak degn die . aku hope korang akan kongsikan citew uh dekt aku , aku berharp sngt . hm , aku harp kau okey kawn :')
assalammualikum , jaga diri kau . aku sayang AN ! 

Kenangan itu menyeronokkan
Wednesday, 19 September 2012 @ 02:05 | 0 Comment [s]

Sekrang aku punya air mata aku rasa dah murah . hari - hari menanges pasl kau jea . kau memg tak rety nak kesian kan aku kan ? kau sebenarnya tak pernah sygkan aku , right ? hurm , kau suka aku sementara jea sebab kau nak permainkan perasaan aku supaya aku selalu menanges sebab kau kan ? herm , dah aku dah tau dah yang kau GAME aku . hurm , cukup lah permainan kau sampai sini . haritu kau ajak aku hang , tapy aku tak nak . sebab badjet aku tak da . kau lain lah kaya . kan ? tiap - tiap minggu nampak kau . hurm , masa kau trun tu . smart kau , aku cair tengok kau . then , masa malam tu kau balik dari hang , aku tengok kau online . aku stalk facebook kau kejp . then , aku terpandang yng kau berhubungn dengn mira ayunie , herm . aku tanya kau mira tu mak wa kau ke ? kau kata tak , tu kau jumpa masa hang . dia lawa dari aku beb (Y) . kalau kau nak dekt dia aku tak kesah . tapi , kau langsong tak bg assalammulaikum or kata - kata dekt aku . tak da langsong . assalammualikum pun tak da . hurm , kau chawwwwww mcm tu jea . kau pikir aku tunggal hea syg ? then aku tengok kau dah tak buat relay dgn dia lagi . lepastuh , baru kau cari aku . kau pikir aku pulak bodoh nau nak terima kasih balik . weh , lepas apa kau buat dkat aku . lepastu kau datang macmtu jea ? memg fuck lah kau yunk . kau pikir aku apa ? kau pikir aku permpuan murahan ? weh , pkai otak lah . kau dh buat aku mcm neyyyyyyyy ! pastu kau dtngggggggggg ? memg sial ! kau tak pernah hargai aq sebenarnya . aku jer yang menaruh harpan yg tinggi dekt kau kan ? hurm , dari relay tu aku perasan yg kau dh GAMEkan aku . terima kasih bebanyak . aku terima semua ni . herm , sekrang aku hepi tanpa kau . kalau kau ada dalm hidup aku . memg serabot ar pikiran aku sial ! what eva lah aku malas nak menaip ( * letih sebenarnya ) . aku ucapkan kau bahagie kat luar sane eh PLAYBOY ! dan jgn dtang lg dekt hidup aku . aku tak hamak dgn kau sekali pun . faham ? 

Genggg akuu yang tersyang ♥
Thursday, 31 May 2012 @ 21:07 | 0 Comment [s]

Okeyy , jom mulakan 



Nie name die Nor Farihin . Die niy comel doe . Aku rase laa die paling comel dalam group aku laa . but , semua comel :) Hm , ramai jugark la usha dia butt dia langsong tk layan pun ^^. die nie jenis tksuke lyn lelaki kot . Hm , btw die memang comel . 


Budak kuat ketawee ! HAHAA >< 

LYNA >< LAWA WEYY die nie ! Sumpah lawa la , but . takle kalahkan farihin tadi 

Nadiah . die comel , die baik . just die suke berrahsie-rahsie . kihkih >< comeel la die nie ! heee . 

 

gadis comel nie kecit + krus lak tu :) perrr , meltop sial . btw , die nie sdre aku . yang comel :)


Izza , budak mulut becok . kuat jugark mengutukk hehe . apepun die lawa :) 


die nie comel + baik . die cantik . untung siape dpt die . 



tekela siape nie ? HAHA >< tentula aku . yeayy , tahu aku taksecomel diorng .
Kate-2 untuk diorang : THANKS SBUB CERIAKAN AKU WEYY . aku sayang korang KETAT-2 !!!! MUCH YOU LIKE A LOVE SONG BABEYY ;) ILYOUU BABEYY ;) 

Die lukai seseorang :'[
Tuesday, 29 May 2012 @ 17:59 | 0 Comment [s]

aku online jehh . tengok die buat relay dengan budakk lain :'[ lawa pulak tuhh . aku nie dha le kuat jeles , kau bolehh pulakk buat mcmtu :'[ apepun klou kau kapel dngan die . aku doakan kau bahagie dengan die WEYY walaupu:n aku taktahan dengan semua nie :'[ aku benci hidup nie ! aku benci hidup cngginie penuh dengan rse sakit hti :'[ aku dha tk mungkin dot kkat diri kaw :'[ dha 2 hari aku asyik happy je skype dngan kaww :'[ memang aku maseh sayangkan kaww ! yeahhhhhhh @ serius . tadi aku dha chat dengan tiqa . die kate baik aku lupekan kaw . aku dengan rela hti nk lpekan kaw . dn aku hrp kaw bolehh lupekn aku jugak ! please WEEYY ! keadaan nie memakse kaw . kaw maybe pilih die . die lawa . free hair . okeng bai ! smpai sini je aku tulis sbub aku nak g Toilet nak menngis dha nie !


Diyana nabilla
Monday, 28 May 2012 @ 07:28 | 0 Comment [s]





hye korang,niyy biodata yana?bace k,sayang dia*
Wednesday, 25 January 2012 @ 23:02 | 0 Comment [s]

Anda-> ASSALAMUALAIKUM ! ,

it's all about me :

people who know who I am call me Yana . just a simple name .I was born on November 30st stayed in Malacca, Malaysia (my lovely state & best country ever) .

about my STATUS ? don't ever ask about it ! TALK TO MY HAND .
hehe . just a simple words . I ♥ ALLAH . :)

some people know that I love cats so much . If I given the choice between the Cat & Lover , sory , I prefer CATS :) ♥

but ! FAMILY FIRST lahh (!)

**DON'T EVER TRY TO HURT THE CAT IN FRONT OF ME . IN THE SEQUEL, A BAD CONSEQUENCE . ^^v

ANYWAY, I AM JUST A SIMPLE GIRL WHO LOVE TO SMILE , TALK & LAUGH SO MUCH ♥ **don't ask me W.H.Y please !

SOMEBODY WHO LIKE TO DISRUPTIVE OF MY LIFE , I WILL KICK YOU SOON . XD

JUST SAY 'ASSALAMUALAIKUM OR HELLO TO ME THEN I WILL "LIKE" YOU (GIRLSSS ONLY) (:

Thank You for your cooperation . ♥


** "NOTHING IS IMPOSSIBLE" **

-diyana nabilla-

║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
ORIGINAL PROFILE ®
╔══╗♫
║██║
║( o)║♥ I ♥ MuSiC.
╚══╝ıllıllıı((|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅­|̲̅̅●̲̅̅|))ıllıllı
♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-

(▒)(▒)_______███☼███____(▒)(▒)
(▒)(█)(▒)__ ███_☼██████
_(▒)(▒)___██____████████
_________██____███▒▒▄▒▒
__________██____█▒▒▒▒▒▒
___________██____ █▒▒▒♥___(▒)(▒)
____________██_____▒▒____(▒)(█)(▒)
__________ __██____▒▒______(▒)(▒)
_____________██__▓▓▒▓_______█
________██__██ ▓▓▓▒▒▒▓____█
_(▒)(▒)___███_ ▓▓_▓▓▓▓▓___█
(▒)(█)(▒)______▓▓__▓▓▓▓▓___█
_(▒)(▒)_____ _▓▓__▓▓▓▓▓___█___█
___________ ▓▓___▓▓▓▓_▓___█_█
__________ ▓▓___▓▓▓▓__▓▓__█
_________ ▓▓___███☼█__▓▓__█
___♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥ __▓▓_█
___ ♥▒♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒♥__▒▒▒
____ ♥▒♥▒▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒____█
______ ♥▒▒♥▒♥▒♥▒♥▒♥▒▒♥▒♥__█
________ ♥▒▒♥▒▒♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒♥
___________♥▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒
_______________▓▓_▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
(▒)(█)(▒)_______▓▓_▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
_______________▓▓_▓▓
_______________▓▓▓▓
_______________▓▓▓
______█████████
________██____██
______█☼█____██
______█_______██
______________█☼█
______________██__█▄

_______❤
____█████████╲╲
____█▄█████▄█
____█▼▼▼▼▼█╲╲╰┳╮./"´`"\.
___██▌_______██▌___.//^ ^\
... _ █▲▲▲▲▲█_____(/(_♥_)\)_--(\ /)
____█████████_____._/"*"\___-( . .)
_____██_____██_____/(^)^(_\)♥c(")(")
==**〇◢\▁▁ ●●●/◣ 
◤    ●●●● ◥ 
▕       ●● ▕
──         ──
---── ●     ●  ──
──    ﹀    ──
◣       ◢
☆☆ ∞┼∞ ☆☆
███ ∞┼∞ ███ 
◥█◤ ∞┼∞ ◥█◤__(\ (\
═══╧═══__----(=' :')
███▊███___---(,('')('')



Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links



Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.


This template was created by Izzati. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.